tirsdag 19. november 2019

Skøytebanen* takker - Attentus

Det er lenge siden forrige vinter, men nå håper vi den neste er rett rundt hjørnet. Derfor, skøytebanekomiteen er i vigør. Og vi er rent vigorøse, men ikke helt amorøs altså; Vi vil gjerne takke Attentus eiendomsmegling for å ha bidratt med et betydelig økonomisk beløp slik at vi kan gå til innkjøp av nye vannslanger og ruller til slangene. Tusen takk!

At lokalt næringsliv bidrar til vårt arbeid er veldig kjekt. Både rent praktisk selvsagt ved at vi får råd til vannslanger som fungerer. Og det motiverer at de ser den innsatsen vi gør i lokalmiljøet.

Om noen har noen gode kontakter for rimelig utstyr; si fra. Og, hvis ikke; dugnadsinnsats til vanningen og brøytingen er det vi ønsker oss mest.

Men nå som vi er inne på skøytebanen: Vi har det evinnelige problemet med en bane som ikke er i vater. Til dette trengs det både masser (grus/jord) og arbeidsinnsats. Som nevnt i juni, vi håper å få dette på plass ila oktober; Og 6. november var en delvis planering på plass; 10 kbm med grus på nordvestre del. La oss ta en kuldedans. Og før kulda kommer; husk å ta en tur i frisk luft, selv om det er mørkt og rått ute nå; Da er vi i bedre slag når den gode kalde vinteren kommer.

* Vi vet jo at skøytebanenen vår ikke kan snakke, men uten slanger - ingen bane.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar