lørdag 27. april 2019

Dugnad og årsmøtet 4. mai, - med referat


Vi ønsker velkommen til dugnad og årsmøte 4. mai. Dugnaden begynner kl 16. Åsmøtet begynner når dugnaden er ferdig, og ca kl 18:00.

DUGNAD:
Raking av løv, rydde kvist, fjerning av stein på fotballbane, snekring av infotavle
TA MED:
River/ raker/ trillebår / spett / hammer / sag

ÅRSMØTE
Det blir primært valg av styre og vurdering av kontingent og innkommende saker. Har du ideer/ønsker, så kom gjerne med dem.

Har du lyst å bidra; meld deg til Berry van Waas
(Berryenesther@yahoo.com, tlf 90802208). Saker til
årsmøtet kan meldes inn til ingeborgaustreng@hotmail.com
innen 3. mai kl 23:59.
Sted: Store lekeplass
Velkommen!

----REFERAT----

REFERAT DYSTERLIA VEL ÅRSMØTE 4 MAI 2019

Fremmøtte: Naboer: 3. Styret: 2

Tema:
  • Økonomi.
Vi har ca 20.000 i kassa. Hva skal disse brukes til? Det er ønsker om flere tiltak på friområdene, blant annet oppgradering av lekeapparater. Det vil kreve søknad om flere midler, og at vi får dette tildelt. Ønsker vi å beholde mest mulig av de 20.000 som egenandel når vi søker om mer midler for å øke sjansen for å få noe tildelt, eller bruke de med en gang til ønskede prosjekter? De fremmøtte stemmer for førstnevnte.
Medlemskontingent. Denne er satt til 200 kr, og er frivillig. Svært få betaler denne. Det betyr at Velet ikke har stabile inntekter til feks vedlikehold. Styret sender søknader når det tildeles midler via stiftelser og kommunen, men dette er uforutsigbare inntekter, og søknader må være knyttet til varige verdier, ikke vedlikehold. Bør summen endres? Hvordan øke antall betalende? Dette drøftes. Enes om at summen også bør være frivillig og at vi kan øke innsatsen på å minne brukere av plassen om at dette er en mulighet til å bidra til vedlikehold.
  • Grillplass. Ved forrige årsmøte ble det besluttet å flytte denne da den ligger svært nær tomtegrensa til naboer. Plassen som da ble utpekt fremstår som for nærme akebakken mtp sikkerhet. Det besluttes å flytte grillplass til sørenden av fotballbanen. Forslag om å plassere denne foran “haugen”, og grave ut noe plass med gravemaskin her.
  • Sikkerhet rundt akebakken. Det fremmes ønske om å fjerne de to stubber som står i bunnen av akebakken. Her ser vi behov for gravemaskin for å få dette til.
  • Sosiale arrangementer. Det er fremmet ønske om flere sosiale arrangementer på Store lekeplass. Her er det mange muligheter. Sosial arrangementskomite ble foreslått. Det ble besluttet at denne bør ha tilknytning til styret, for å sikre overordnet oversikt. Dersom noen er interessert i å bidra, kan de gi beskjed til noen i styret.
  • Valg av styre: Tidligere styre: Berry van Waes (leder), Ingeborg Austreng (økonomi), Olav Fjeld Kraugerud, Herdis Gunnarstorp, Elisabeth Molland, Morten Helland Stensrud
Resultat av valg: Alle gjenvalgt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar